Hoe Ivon het volgen van een opleiding combineerde met haar werk

Ivon, Financieel Adviseur binnen VANDAAG, volgde een jaar lang een opleiding aan de Universiteit van Maastricht en combineerde dit met haar werkzaamheden. In dit artikel vertelt ze hoe ze dat deed.

In november 2022 ben ik naast mijn werkzaamheden binnen VANDAAG gestart met de opleiding Business Control aan de Universiteit van Maastricht. Deze opleiding heb ik in november 2023 succesvol afgerond. Die opleiding is redelijk breed qua insteek waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd. 1x per 2 weken reisde ik naar Maastricht in de middag- avonduren. Om daar les te volgen aan de Universiteit. Deze opleiding combineerde ik met mijn werkzaamheden binnen VANDAAG en dat is super verlopen!”

 

Waarom heb je voor VANDAAG gekozen?
“Ik heb in maart 2020 gekozen voor VANDAAG mede vanwege het feit dat het bedrijf mensgericht is. Toen ik kwam solliciteren was ik vanuit mijn vorige werk heel erg gericht op resultaat, maar ik voelde hier zelf een andere behoefte in. Wat mij drijft is om mensen te verbinden en dat voelde ik meteen bij VANDAAG. Dat was voor mij de basis om voor VANDAAG te kiezen. Zowel binnen als buiten de organisatie is er aandacht voor de mens en wordt de ondernemer ondersteund. Omzet is absoluut belangrijk, maar bij VANDAAG wordt breder gekeken dan dat. Dat zie je ook terug aan de kansen die ik kreeg binnen VANDAAG om door te groeien met deze opleiding.”

Hoe heb je de balans gevonden?
“Dat was in het begin wel lastig. Ik werk 4 dagen per week en was vanwege mijn opleiding tijdens mijn vrije dag ook nog aan het werk, waardoor ik van 32 naar 38 uur ging. Ook in de weekenden ben je soms bezig met de opleiding en daardoor lever je veel vrije tijd in. Nu achteraf merk je pas hoeveel extra tijd het destijds kostte, maar dat was het uiteindelijk allemaal waard.”

 

 

 

“Deze opleiding combineerde ik met mijn werkzaamheden binnen VANDAAG en dat is super verlopen!”

Wat kun je hier goed toepassen?
Het strategisch management kan ik binnen VANDAAG zeer goed toepassen. Zo heb ik bijvoorbeeld het model Levers of Control beschreven voor VANDAAG. Dit model had ik toegepast binnen een andere organisatie die klant is bij VANDAAG. Daarna hebben we binnen VANDAAG gekeken hoe we dit model ook voor onze organisatie konden inrichten. Zo heb ik de modellen die ik leerde tijdens mijn studie toegepast binnen VANDAAG, dat vind ik goed om te zien.”

Het bepalen van een eigen regie draagt bij aan het werkgeluk van onze medewerkers.

 

Meer weten over Werken bij VANDAAG?

Ga direct naar onze vacatures

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste updates en ontwikkelingen in de zorgsector? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het invullen van je gegevens geef je VANDAAG toestemming voor het verzenden van de nieuwsbrief. Lees onze privacyverklaring.